Posts Tagged ‘training’

Trainingen nu 2 tot 3 keer goedkoper door inzichten van Darwin en Lamarck

zaterdag, april 3rd, 2010

speciale actie - 50%-70% korting op trainingen

Invloeden van opvoeding en omgeving kunnen net als eigenschappen erfelijk zijn. Dat is het inzicht van Darwins oudere tijdgenoot Lamarck. Hij beweerde namelijk dat tijdens het leven verworven eigenschappen op termijn kunnen worden overgeërfd. Dat betekend dat hoe jij leeft, en wat jij doet van invloed is op de genen van je nakomelingen.

In de Volkskrant van 3 april schrijven Frank Grosveld en Jos de Mul een samenvatting van inzichten over het overdragen van ontwikkelingen die iemand tijdens zijn leven heeft doorgemaakt, op het nageslacht.

Ze zeggen: ” [Als deze] experimenten [..] ook van toepassing zijn op de mens, zou de consequentie daarvan wel eens kunnen zijn dat goed onderwijs niet alleen de huidige generatie slimmer maakt, maar ook de (klein)kinderen van die generatie.” (Zie Volkskrant 3 april- Katern:  Vervolg, pagina 10).
Volg nu een training, en je kan je investering verdelen over volgende generaties.
Geldt dit dan niet voor iedereen die al kinderen heeft? Nee, want wat jij leert kan je ook je kinderen en kleinkinderen leren. Zo profiteert ook jouw nageslacht.
Deze kennis maakt je training nu in 1 keer 50% tot 70% goedkoper! We verwerken dit graag in een aanbieding aan jou.