Welkom bij Trainers van Nu
loading.....
Trainers van Nu voor training, coaching en teambuilding, in company en outdoor. Van een training Teamrollen van Belbin en een cursus Situationeel Leiderschap (leiderschapsstijlen), tot open inschrijving voor Vergadertechnieken, Managementadvies en workshop Presenteren en Effectief Communiceren.

Personen

Trainers van Nu wordt gevormd door de volgende mensen.


De kern:
Eelco van Norren

ruimte
betrokkenheid
inspiratie

Esther Slagter

nieuwsgierigheid
anders kijken
trouw

We hebben een alliantie met:Tamar Kaijzer

energie
plezier
eenvoud
www.gesprekje.nl

Eelco van Norren

Persoon

Eelco van Norren heeft zich als communicatietrainer gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit en samenwerking van professionals. Hij kan zich goed verplaatsen in de werksituatie van zijn doelgroep, omdat hij lange tijd in de (zakelijke) dienstverlening heeft gewerkt. Daarnaast heeft hij door zijn brede achtergrond vaak een andere kijk op samenwerking in teamverband. Dit geeft hem de kwaliteiten van een trainer/adviseur voor diverse organisaties.
Eelco is gecertificeerd trainer Teamrollen van Belbin.

Trainer

Als trainer is Eelco iemand die anderen ruimte biedt door rust en vertrouwen te geven. Het effect daarvan is dat deelnemers zich veilig voelen om leerpunten aan te dragen en te experimenteren. Dit is volgens hem een essentiële voorwaarde voor persoonlijke ontwikkeling. Eelco beseft dat leren pijnlijk kan zijn. Ingesleten gewoonten opzij zetten is niet eenvoudig. Confrontatie zal hij daarom niet uit de weg gaan. Dit doet hij met respect en aansluitend op ieders overtuiging.

Esther Slagter

Persoon

Esther is in haar element als ze mensen kan bewegen en haar ervaring kan delen. Zelf is ze voortdurend in beweging. Haar grootste beweging is die van haar eigen ontwikkeling. Van haar studie natuurkunde, via haar werk in het produkt- en marktmanagement, naar haar plek als coach en gids. Een grote wending van hoofd naar hart, van werken vanuit inhoud naar werken vanuit intuitie en een samenspel van beide kwaliteiten.

Trainer

“Een bedelaar zat al dertig jaar aan de kant van de weg. Op een dag kwam er een vreemdeling voorbij. ‘Hebt u wat geld voor me?’ vroeg de bedelaar. ‘Ik kan je niks geven’ zei de vreemdeling. Toen vroeg hij: ’waar zit je eingelijk op?’’Niets bijzonders’, zei de bedelaar, ‘het is gewoon een oude kist. Ik zit er al op zolang ik me kan herinneren’. ‘Heb je er wel eens in gekeken?’ vroeg de vreemdeling. ‘Nee’, zei de bedelaar, ‘waarom zou ik’. ‘Neem eens een kijkje’ zei de vreemdeling. De bedelaar slaagde erin de dekstel open te wrikken en was stomverbaast, vol ongeloof en opgetogen over de schat die er in zat. Uit: ‘de kracht van het Nu’ van Eckhart Tolle

Haar inbreng

Ze maakt zich snel informatie eigen en komt tot de kern Haar enthousiasme en de openheid die ze uitstraalt zijn aanstekelijk en zetten aan tot beweging. Ze is betrokken en gaat voor kwaliteit. Ze verbreed het perspectief/de kijkrichting door te relativeren en invalshoeken aan te reiken. Ze nodigt uit om ook letterlijk onverwachte paden te ontdekken en nieuwe dimensies te ervaren.

Door wie ze is geeft ze mensen ruimte om de essentie in zichzelf te ontdekken

Tamar Kaijzer

Persoon

Tamar Kaijzer werkt vanaf 1997 als ondernemer, trainer in communicatie en als intuďtief coach. Haar specialiteit: verbinding maken van zichtbare en onzichtbare energie in communicatie. Tamar is aangesloten bij NOBCO:Nederlandse Orde van Beroeps Coaches en gecertificeerd trainer communicatiestijlen (DISC).

Trainer

Tamar coacht mensen door hen te leren een eigen visie te ontwikkelen. Haar coaching is er tevens op gericht om mensen bewust te maken van het gegeven, dat het eigen doen en laten ook voor het grote geheel belangrijk is. Zij ondersteunt mensen om hun innerlijke strijd te overwinnen en tot vrede met zichzelf te komen. Zij is in staat de ingewikkelde aspecten van het leven op een eenvoudige manier te verklaren, waardoor inzicht en evenwicht worden ontwikkeld. Het doel van haar coaching is om mensen aan hun eigen levensopdracht te herinneren en daarvoor zelf de verantwoordelijkheid te nemen.

Common Ground

Onder de naam Common Ground (voorheen ook www.cmgd.nl) werkt Trainers van Nu in de zorg.

Dit doen wij in samenwerking met www.meerclienten.nl - Catelijne van Oss.

Wilt u meer weten over onze activiteiten in de zorg, lees dan hier verder, of neem contact met ons op.

Projecten van Nu

Ook op het terrein van projectmanagement kom je het netwerk van Trainers van Nu tegen

Wilt u meer weten over onze activiteiten in projectmanagement klik dan hier verder, of neem contact met ons op.

Netwerk van Trainers van Nu

Bij Trainers van Nu heeft een groot netwerk. In dat netwerk zitten onder andere:

  • Koen Beurskens
  • Moniek Jansen
  • Jelle Pikaart
  • Dana Kooistra

<< terug <<

Logo & huisstijl: GROND, Ron Ariens

laatste wijziging 10 12 2023
© Trainers van Nu


Page generated in 1.0059 seconds.

www.trainersvannu.nl - (06) 491 303 97
Trainers van Nu
Eelco van Norren, (06) 491 303 97

Skype: eelco_van_norren

================ keywords =============================

bert van dijk, beweging, coach, Eelco van Norren, Hilde Backus, inspiratie, inzichten, Jurrie Derksen, Koen Beurskens, Moniek Jansen, respect, roos van leary, trainer, Trainers van Nu, ZIZO,

bert van dijk, beweging, coach, Eelco van Norren, Hilde Backus, inspiratie, inzichten, Jurrie Derksen, Koen Beurskens, Moniek Jansen, respect, roos van leary, trainer, Trainers van Nu, ZIZO,

================ end =============================