Welkom bij Trainers van Nu
loading.....
Trainers van Nu voor training, coaching en teambuilding, in company en outdoor. Van een training Teamrollen van Belbin en een cursus Situationeel Leiderschap (leiderschapsstijlen), tot open inschrijving voor Vergadertechnieken, Managementadvies en workshop Presenteren en Effectief Communiceren.

Situationeel Leiderschap

Je gedrag als leidinggevende onder de loupe met behulp van het model van Hersey & Blanchard. Weinig praten maar vooral veel doen, voelen en ervaren. Leidinggeven is een spel! We spelen het confronterend maar ook met veel lol en zorg. Boeiend om het eens totaal anders uit te proberen. Je zult verbaasd staan om te merken wat dat met jou en de anderen doet. In rap tempo krijg je toegang tot een nieuwe, motiverende stijl van leiderschap.

Stoeien

Na korte kennismaking met een theoretisch model over leiderschap, storten we ons in het diepe. In rollenspelen die dichtbij de realiteit staan, stoeien we met verschillende leiderschapsstijlen om te ervaren wat dat met je doet en wat het bij anderen teweeg brengt. Iedereen komt aan de beurt om het aan den lijve te ondervinden. Open communicatie en manieren om dat te bereiken krijgen veel aandacht.
Ten slotte besteden we aandacht aan de verankering in de praktijk van het vers geleerde, zodat deze training het begin vormt van een nieuwe periode van Situationeel Leiderschap.

Varianten

Er zijn verschillende varianten mogelijk voor een training Situationeel Leidinggeven.
 • Dagdeel-variant

  Deze training duurt ongeveer 4 uur en kan 's ochtends, 's middags of 's avonds plaatsvinden.
  De komende periode zijn er twee open-inschrijving trainingen (220,= p.p. exclusief BTW):
  • datum: Maandag - vanaf 13:00 uur.
  • datum: Maandag - vanaf 13:00 uur.
 • Dag-variant

  Deze training duurt ongeveer 7 uur. Alle onderdelen krijgen meer aandacht: de theorie, de praktische oefeningen, de communicatie en de verankering worden uitgediept. Prijs op afspraak.
 • Outdoor-variant

  Om de training uit de sfeer van 'oefenen' te halen, varen we op een authentiek zeilschip. Dit geeft een leuke, vrije sfeer, terwijl het schip genadeloos laat zien of het goed gevaren wordt. Degene die 'schipper' is, voelt de echte werkdruk. Zijn leiderschap komt zo heel fraai boven water. Prijs op afspraak.

>> Andere diensten >>

<< terug <<

Logo & huisstijl: GROND, Ron Ariens

laatste wijziging 24 02 2024
© Trainers van Nu


Page generated in 1.0027 seconds.

www.trainersvannu.nl - (06) 491 303 97
Trainers van Nu
Eelco van Norren, (06) 491 303 97

Skype: eelco_van_norren

================ keywords =============================

cursus, individuele, leiderschap, leiderschapsstijlen, leidinggeven, open inschrijving, rollenspel, situationeel, training, trainingen, vaardigheden, workshop,

cursus, individuele, leiderschap, leiderschapsstijlen, leidinggeven, open inschrijving, rollenspel, situationeel, training, trainingen, vaardigheden, workshop,

================ end =============================